Fundamenter til offshore-vindmøller


Blue Water Shipping udvider aktiviteterne omkring vindmølle-transport til også at omfatte fundamenter til offshore-vindmøller


De kommende år vil antallet af offshore-vindmølleparker globalt set stige markant.  Blue Water Shipping, der gennem mange år har opbygget stærke kompetencer og viden omkring transport af vindmøller til hele verden, udvider nu aktiviteterne med transport af fundamenter til offshore-vindmøllerparker.

 

"Logistik omkring fundamenter passer godt ind i vores nuværende portefølje af produkter og services til vindmøllebranchen, som vi leverer transport og logistikløsninger til i hele verden. Derudover har Blue Water omfattende erfaring med store projekttransporter til andre brancher blandt andet olie- og gasindustrien. Denne erfaring kan vi drage nyttet af ved transporten af de store fundamenter, som kræver specialviden," siger Brian Sørensen, salgs- og udviklingschef for det nye produkt.

Brian Sørensen, der er specialist inden for vindmølletransport, har gennem de seneste ti år opbygget et stort netværk og indsigt i branchen.

 

"Målet med at tilbyde transport af offshore-vindmøllefundamenterer er at medvirke til at optimere hele transportfasen for vores kunder. Vi har udviklet vores nuværende services, så de kan tilpasses de enkelte kunders behov og krav, og vores løsninger bygger på vores store tekniske in-house kompetencer samt vores årelange deltagelse i globale vindmølle- og projekttransporter," siger Brian Sørensen, der har oplevet stor interesse for det nye produkt.

 

Blue Water Shipping vil tilbyde transport af fundamenter over hele verden, men det primære fokusområde er Europa, hvor firmaet lige nu er invovleret i etableringen af adskillige vindmølleparker. Det operationelle setup er et tæt samarbejde med Blue Water Shippings afdelinger for Wind Logistics og Oil, Gas & Industrial Projects.

 

Blue Water Shipping deltager på Husum Windenergy-messen 18.-22. september, hvor firmaet - ud over det nye transportprodukt - præsenterer sin brede palette af transport- og logistikløsninger til vindmølle- og energibranchen.

Del denne historie


For yderligere information, venligst kontakt Business Development and Sales Manager Brian Sørensen på +45 2080 6293 eller bbs@bws.dk


© Blue Water Shipping A/S


Udgivet den 12.09.12Vi deler ikke din email adresse med tredjepart og du vil aldrig modtage spam. Du kan afmelde dig når som helst.